Menu

mr. Annelies Penning

Ik ontvang je persoonlijk en geef zelf de consulten. Afspraken kunnen op relatief korte termijn worden gemaakt en ik wil je in ons gesprek meteen inzicht geven.

Alles wat we bespreken, beschouw ik als vertrouwelijk. Ik wil dat jij je welkom en veilig voelt maar ik ben niet 'zweverig' en ik benoem de zaken duidelijk. Ik vind ook niet gauw iets gek. Er zijn geen langdurende trajecten, ik wil je snel op de rit zetten. Er zijn geen contracten of moeizame verplichtingen. Simpel betaling per consult, tegen een zeer redelijk honorarium.

Ik studeerde rechten met als bijvakken psychologie en sociologie, heb tevens MO economie behaald. De psychologie werd uitgediept. In het verleden heb ik gewerkt als advocaat, als rechter en als relatiebemiddelaar en ik ben nu al langere tijd coach/bewustmaker.

Daarnaast heb ik vele andere studies gedaan zoals bijvoorbeeld relatiekunde, intuïtieve ontwikkeling, natuurgeneeskunde. Tevens ben ik astroloog, heler en reikimaster. 'Van nature' ben ik vertrouwd met de spirituele kant van het leven en ik beschik over een paranormale verbinding. Maar sta wel met twee benen op de grond en wil niemand 'overtuigen'.

In vele televisie- en radioprogramma's was ik gast en er is óver en dóór mij gepubliceerd.

Mijn academisch denken, jarenlange ervaring in het werken met mensen, mijn deskundigheid en bijzondere intuïtieve vermogens breng ik mét liefde samen om jou optimaal van dienst te zijn. Resultaat gericht, duidelijk, en met veel persoonlijke aandacht. Het gaat mij om jóu.

Wil je meer over me weten, vraag het me dan gerust. Vraag ook vrijblijvend via het contactformulier de tarieflijst met toelichting. Je eerste contact zie ik graag per mail tegemoet: info AT anneliespenning DOT nl