Menu

Sessies

I. Sessie van 1½ uur: 

- globale kennismaking en behandelen van een concrete hulpvraag op levens- of liefdesgebied of voor het verkrijgen van inzicht in een specifiek probleem. Zoals bijvoorbeeld: waarom heb ik de juiste partner -nog- niet of hoe breng ik verandering in een ongewenste situatie? We nemen voldoende tijd en ruimte om dieper op een kwestie in te gaan.

II. Sessie van dagdeel:

- een uitgebreide kennismaking. Bespreken hoe je geworden bent wie je bent en waar je nu staat. Wat is je stijl, wat zijn je waarden, hoe voel je je, wat ontbeer je en hoe wil je verder? Waar wil je verandering en verbetering in brengen? Ook een inventarisatie van je verlangens en mogelijkheden. Met aansluitend gedegen advies. Bijvoorbeeld over het vervullen van je verlangen naar een partner of over het (her)vinden van je levensgeluk. We nemen alle tijd en rust om je vragen of wensen zorgvuldig aandacht te geven.

III. Spirituele sessie van 1½ uur:

- biedt inzicht in verleden en toekomst en over je mogelijkheden in het nú. Spiritueel advies bij alle liefdes- en levensvragen door middel van 'helder weten', numerologie, kaartlegging, astrologie, visualisaties of energetisch werk. Deze sessie is ook helpend bij het omgaan met verdriet of het (her)vinden van 'je ware zelf'. Eveneens geschikt voor het reinigen van je aura en balanceren van je chakra's.